boženy němcové 2
Aktuálně
  • Nabídka pronájmu tělocvičny: zde
  • Nenechte si ujít informační systém obsahující vzdělávací nabídku středních škol – více na www.infoabsolvent.cz
  • Naše škola je zapojena do projektu Mléko do škol a Ovoce a zelenina do škol. Bližší informace o projektech naleznete zde.

Elektronická žákovská knížka

logo_edupage

Klub rodičů ve šk. r. 2019/2020

Informace o tématech a termínech Klubů rodičů: zde

NNTB – Nenech to být

Ubližuje někdo tobě nebo tvým spolužákům? Nenech to být!

Klikni zde!

Zasazená lípa ke 100. výročí vzniku ČSR

Náš strom svobody, který jsme zasadili dne 31. 10. 2018 roste již:

strom
Rychlý kontakt

Základní škola Opava,

Boženy Němcové 2 -

příspěvková organizace


IČ: 70999180

Adresa: Boženy Němcové 2,
746 01 Opava

Mobil: +420 731 194 786

Email: skola@zsbnopava.cz

Ocenění naší školy

logo-Eticka-skola

Žákovský parlament

Jazyková škola HELLO – partner školy
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů – informace o zpracování osobních údajů

Základní škola Opava, Boženy Němcové 2 – příspěvková organizace, se sídlem v Opavě, B. Němcové 2, IČO: 70999180 jako správce osobních údajů (dále jen “správce”) v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen “obecné nařízení o ochraně osobních údajů”), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje správce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od správce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným správcem;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané správcem jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných správcem, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů správcem;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) správci;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro správce: p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323, e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

Kalendář akcí na prosinec 2019

2. 12. Po  

  • Výtvarný workshop Malíř uličník IX.A
  • Vyhodnocení Ligy sportu
  • Úkony PČR  – VII.B

3. 12. Út

  • Den jazyků SŠ hotelnictví – 9. r.
  • Vánoční laťka
  • Úkony PČR – VII.A
  • Exkurze do Hasičské zbrojnice – VIII.B
  • Mikulášský míč – akce ŠD

 4. 12. St

  • Svět techniky – V.B
  • 10:00 Beseda s Adolfem Dudkem (MK) I.A, I.B
  • Po 1. hod porada ke zkoušce akademie (zapojení) – v jazykové učebně
  • Konference ICT – Musilová
  • DVPP Hodnocení líného učitele – Bahenská

 5. 12. Čt

  • Hledáme nejlepšího chemika ČR – 4 žáci 9.r.
  • 10:00 Zkouška na akademii – tělocvična školy
  • 14:30 Pracovní porada
  • 16:30 Třídní schůzky

6. 12. Pá

  • Malíř uličník III.A, IX.B
  • Mikuláš – pro 1. stupeň
  • Metodická poradna pro ředitele školy – Lexová

9.12. Po

  • Generální zkouška na akademii v kině Mír
  • Soutěž ŠD v aerobiku – akce ŠD

10.12. Út    

  • Halový fotbal
  • 9:00 Ptáci kolem nás – VII.A
  • Emise – fyzika
  • Návštěva Hasičské zbrojnice VIII.A

11. 12. St

  • Bricks Game a Bridge Builder Game

12. 12. Čt  

  • 16:00 Vánoční akademie školy – kino Mír
  • Setkání ŠSP

13. 12. Pá 

  • Přírodovědná soutěž MGO – 6 žáků

16. 12. Po

  • 12:35 Vánoční pokusy SGO

17. 12. Út

  • Exkurze Čistička odpadních vod – VIII.A, VIII.B
  • Bylo-nebylo (Dům umění) III.A, III.B
  • Exkurze a workshop do výrobny svíček – IV.A
  • Odpoledne stolních her – akce ŠD

18. 12. St

  • Vystoupení v domově seniorů Bílá Opava
  • Opavské vánočky

19. 12. Čt  

  • Cinestar V.A, IV.B, I.B, VII.A, VIII.A
  • Deskové hry – 2. stupeň

20. 12. Pá  

  • kino IX.A, IX.B, VI.B, VII.B