boženy němcové 2
Elektronická žákovská knížka

logo_edupage

Rychlý kontakt

Základní škola Opava,

Boženy Němcové 2 –

příspěvková organizace


IČ: 70999180

Adresa: Boženy Němcové 2,
746 01 Opava

Mobil ŠD: +420 734 170 639

Mobil školy: +420 731 194 786

Email: skola@zsbnopava.cz

Zkoumavé čtení

Klub rodičů

Informace o tématech a termínech Klubů rodičů: zde

NNTB – Nenech to být

Ubližuje někdo tobě nebo tvým spolužákům? Nenech to být!

Klikni zde!

Zasazená lípa ke 100. výročí vzniku ČSR

Náš strom svobody, který jsme zasadili dne 31. 10. 2018 roste již:

strom
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů – informace o zpracování osobních údajů

Základní škola Opava, Boženy Němcové 2 – příspěvková organizace, se sídlem v Opavě, B. Němcové 2, IČO: 70999180 jako správce osobních údajů (dále jen „správce“) v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje správce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od správce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným správcem;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané správcem jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných správcem, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů správcem;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) správci;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro správce: p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323, e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

Plán akcí na červen 2021

1. 6. Út

  • Netradiční soutěže pro děti – akce ŠD
  • Den dětí pro děti z MŠ Heydukova – IX.B (MŠ + školní pozemek)

2. 6. St

  • Exkurze do Arboreta III.A

3. 6. Čt

  • Topografická vycházka VI.A
  • 14:30 Provozní porada
  • 16:30 Třídní schůzky s volbou do ŠKOLSKÉ RADY

4. 6. Pá

  • Den dětí pro 1. – 3. třídy (IX.A)

7. 6. Po

  • Třída vynálezců IX.B (začátek 10:00)

8. 6. Út

  • Třída vynálezců IX.B (začátek 10:00)
  • Cyklovýlet Jilešovice VIII.A
  • DVPP Dopravní výchova – Matušek

9. 6. St

  • Třída vynálezců IX.B (začátek 10:00)
  • Dopravní výchova III.B

10. 6. Čt

  • Třída vynálezců IX.B (začátek 10:00)
  • Den památky obětí vyhlazení obce Lidice

11. 6. Pá

  • Třída vynálezců IX.B

14. 6. Po

  • Třída vynálezců IX.A (začátek 10:00)

15. 6. Út

  • Třída vynálezců IX.A (začátek 10:00)
  • Cyklovýlet Žimrovice VIII.A
  • Výlet Slavkov VIII.B
  • 16:00 Schůzka rodičů budoucích šesťáků

16. 6. St

  • Třída vynálezců IX.A (začátek 10:00)

17. 6. Čt

  • Třída vynálezců IX.A (začátek 10:00)
  • Dopravní výchova IV.B
  • Výlet Cvilín, Úvalno III.A

18. 6. Pá

  • Třída vynálezců IX.A

21. 6. Po

  • Výlet II.A

22. 6. Út

  • 16:00 Schůzka rodičů budoucích prvňáčků
  • Výlet VIII.A

23. 6. St

  • Výlet Kravaře VIII.B
  • 14:30 Pedagogická rada

24. 6. Čt

  • 16:00 Školská rada
  • Výlet Teplice nad Bečvou VI.A

25. 6. Pá

  • Výlet Jakartovice III.A
  • Výlet Krnov, Úvalno VI.A + IV.A

28. 6. Po

  • Třídnické práce, výměna učebnic,…
  • Dopravní výchova III.A

29. 6. Út

  • Třídnické práce

30. 6. St

  • Předávání vysvědčení
Jazyková škola HELLO – partner školy
Ocenění naší školy

logo-Eticka-skola

Žákovský parlament