boženy němcové 2
Aktuálně
  • ZÁPIS DO 1. TŘÍD
    informace:
    zde


  • Návody pro žáka:
    • Jak na přihlašovací údaje: zde
    • Jak na domácí úkoly: zde
    • Nastavení mobilní aplikace: zde
Elektronická žákovská knížka

logo_edupage

Klub rodičů ve šk. r. 2019/2020

Informace o tématech a termínech Klubů rodičů: zde

NNTB – Nenech to být

Ubližuje někdo tobě nebo tvým spolužákům? Nenech to být!

Klikni zde!

Zasazená lípa ke 100. výročí vzniku ČSR

Náš strom svobody, který jsme zasadili dne 31. 10. 2018 roste již:

strom
Rychlý kontakt

Základní škola Opava,

Boženy Němcové 2 -

příspěvková organizace


IČ: 70999180

Adresa: Boženy Němcové 2,
746 01 Opava

Mobil: +420 731 194 786

Email: skola@zsbnopava.cz

Ocenění naší školy

logo-Eticka-skola

Žákovský parlament

Jazyková škola HELLO – partner školy
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů – informace o zpracování osobních údajů

Základní škola Opava, Boženy Němcové 2 – příspěvková organizace, se sídlem v Opavě, B. Němcové 2, IČO: 70999180 jako správce osobních údajů (dále jen “správce”) v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen “obecné nařízení o ochraně osobních údajů”), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.

Osobní údaje správce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.

Pokud správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:

  • požadovat od správce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným správcem;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané správcem jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných správcem, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů správcem;
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) správci;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

Svá práva vůči správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro správce: p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323, e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz

Informace k nastalé situaci
  • Střihy na roušky z bavlněné látky:


  • Návod na výrobu masky z PET láhve:


  • Jak správně umýt ruce?

Pomoci rytmické básničky naučte děti správný postup mytí rukou.
Metodický postup: zde


  • Nenudím se, mám co dělat!

  • Vláda ČR vydala nařízení, kterým se od středy 11. 3. 2020 ruší školní výuka na základních, středních a vysokých školách.

  • Toto nařízení platí do odvolání, aktuální informace budeme zveřejňovat v EŽK a na webových stránkách naší školy.

  • Dětem bude zasílána práce na doma z jednotlivých předmětů elektronicky.

  • Doporučujeme Vám rovněž sledovat programy UčíTelka na ČT1, ČT2.

  • Naše škola získala mimořádný balíček 56 interaktivních titulů pro výuku různých předmětů, které můžete nyní v této mimořádné situaci používat. Stačí kliknout na jeden z vybraných titulů a přihlásit se.Přihlásit se můžete přes internetový prohlížeč (Google Chrome, Mozilla Firefox) na adrese: zde